tiistai 7. elokuuta 2012

Lomailua...

Vaihtoehtona tyypilliselle ulkomaanlomalle, päätimme lähteä vähän ajelemaan ympäri etelä-Suomea. tarkoituksena oli käydä erilaisissa "vanhoissa kaupungeissa" ja yöpyä "sisustukseltaan " kiinnostavissa hotelleissa... :) ( minun toive tietenkin )


Hangossa, Alan's Cafeessa... 

 

Tällaiset vanhat rakennukset ovat niin hurmaavia pienine kahviloineen, kahvi / lounas hetki tuntuu jotenkin paljon nostalgisemmalta  :)


 Lomailijat..

Suomesta löytyykin monta kivaa paikkaa, Hanko satamakaupunkina, Porvoon vanhakaupungin osa aivan uskomattoman ihana. Porvooseen jos mieli tekee niin siellä kannattaa yöpyä pienessä Boutique hotellissa nimeltään Pariisin Ville, ( www.pariisinville.fi ) ihan kokemus sinänsä.  Muita paikkoja, Loviisa, Kristiinankaupunki, Fiskars, Billnäs... jne.. tietenkin Helsinki vain shoppailua ja rentoutumista ajatellen. Helsingissä Boutique hotelli Haven ( www.hotelhaven.fi ), oli  myös erittäin kiva.Fiskarsista


Kirkkonummen lähistöllä oleva Hotelli Lånvik ( www.langvik.fi ) on kiva vaihtoehto myös mikäli kaipaa rauhaa ja kylpylätunnelmaa, sekä tasokasta ruokaa samankaton alta. Ideaalinen pienen lapsen kanssa... :)


Långvikin hotellista...Monesti kun kumpikin on töiden puolesta hyvin kiireinen, eikä kerkiä pitkiä lomia pitämään, olemme vaihtoehtoisesti vain lähteneet johonkin kaupunkiin muutamiksi päiviksi. Kiva hotelli, hyvä ruoka, ja miellyttävä seura... siinä jo pikaloman ainekset ja jos Suomen sää sallii niin voi jopa tuntea olevansa ulkomailla,  istuessaan kiireisen kadun varrella olevassa kahvilassa ja katsellessaan ihmisvilinää... :) Niin ja tietenkin lisäksi vähän shoppailua - joskus paljonkin ;) -  kuuluu onnistuneen loman reseptiin.


Hotel Havenista...


Kotona jälleen...

Lomaterveisin  Mrs. S


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Etukäteen Kiitos rakentavasta palautteesta :)