tiistai 28. elokuuta 2012

Keittiön tunnelmia...


Vuosi sitten teimme isomman keittiöremontin, vaihdoimme lähes kaiken, vain muutamia vanhoja kodinkoneita jäi...

Uusi keittiö on tilattu Ikeasta, Faktum Lidingö. Olen ollut hyvin tyytyväinen tähän keittiöön, kaikki on toiminut niinkuin pitääkin...vaikka aluksi epäilinkin Ikean keittiöitä,  niin mielipide on kyllä todella vaihtunut... :) Suosittelen, hinta /laatusuhde kohdallaan.


Avasimme päätyseinään myös uuden ikkunan remontin yhteydessä, nyt aurinko pääsee tulvimaan sisään.. :) Tunnelma muuttui totaalisesti uuden ikkunan myötä... valoa ei ole koskaan liikaa.


 Astiakaapistakin tuli siistimmän näköinen kun laitoin lasioviin samaa ruututapettia kuin keittiön seinissä. Tapetti on myös helppo vaihtaa mikäli haluaa vaihtelua... kiinnitin sen vain teipillä.

 

Tällainen avoin hyllykkö on kätevä päivittäis käytössä oleville astioille, ovat aina siinä valmiina... PItää vain muistaa pyyhkiä pölyt tarpeeksi usein ;)

 

 

Ikealla ei  oikeastaan ollut tarjota tuollaista ikkunan alla olevaa " kiinteää keittiö penkkiä". Olin kuitenkin aina sellaisen halunut, joten ratkaistiin asia sillä tavalla, että nuo kaapit ovat jääkaapin yläkaappeja, niihin sitten asennettiin vetomekanismi tavallisista kaapeista ja päälle vain sitten levy. Todella hyvä penkki tulikin :) Siinä on monet kerrat istuttu jonkun laittaessa ruokaa.


Somat vanhanaikaiset maitopullot sain ystävältä ja ne löysivät uuden paikan entisessä tuikku kynttilä korissa... Baarituolit tuunasin vähän kivemman näköisiksi, lisäämällä taakse kahvat. Helpottaa myös että tuolit pysyvät siistimpänä kun niitä ei tarvitse vedellä kangas osasta... ( kahvat ovat Kodinterrasta ) On se vaan niin että kun on kiva keittiö niin silloin jaksaa ja viitsii paljon enemmän kokkailla ja leipoa, vanhassa keittiössä ei tullut paljoakaan leivottua... :)


 Lähdempä tästä jatkamaan hommia, pirteää aamupäivää kaikille!

Mrs. S


2 kommenttia:

Etukäteen Kiitos rakentavasta palautteesta :)