torstai 2. elokuuta 2012

Tyynyjä...


Näin eräässä ihanassa Boutique hotellissa tällaisia kruunu kuvioisia tyynyjä ja teki mieli heti saada sellaisia kotiinkin... Päätin kokeilla jos vaikka itse onnistuisin tekemään sellaisia...

Tulos oli mielestäni erittäin onnistunut...

 

Miten nämä siis tein.. Tässä ohjeet jos jonkun muunkin tekee mieli kokeilla...


...ensin etsin netistä sopivan kuvan, käänsin kuvan "peili kuvaksi" Photoshopilla, valitsin oikean koon tyynyyn sopivaksi ja printtasin kuvan Mustesuihkuprintterillä, HP Iron-on Transfer paperille ( joka on tarkoitettu vaaleille materiaaleille )...


... tämän jälkeen leikkasin kuvakkeen suurin piirtein reunoja myöten irti, sitten kuva puoli kangasta vasten ja silittämään ohjeiden mukaan jotka tulevat silityspaperin mukana.


Loppu tuloksena kaksi kaunista kruunutyynyä.. :) 


Ajattelin seuraavaksi kokeilla jotain muita kuvakkeita, koska tämä olikin aika helppoa ja tulos oli miellyttävä :) ... ehkä jotain peuran pää kuvia.. saas nähdä..Keittiön ikkuna penkillä vielä hiukan lisää tyynyjä, tämän neulotun tyynynpäällisen tein itse myös kokeiluna osaisinko neuloa jotain järkevää :) Tulos ihan kohtuullinen. Suvussa kuitenkin on erittäin taitavia neulojia joten tämä minun keskiverto neulominen on jäänyt vähän vähäiseksi... :)


Aurinkoisen kesä päivän jatkoja kaikille :)

Mrs. S


2 kommenttia:

 1. Silittyykö paperista ainoastaan ne kohdat kiinni joissa on tulostusjälki?Jos tuon silityskuvan kiinnittää esimerkiksi vaaleanbeigeen kankaaseen niin jäävätkö mustien kirjainten "aukkokohdat" valkoisiksi vaaleanbeigeä pohjaa vasten? ...toivottavasti selitin asiani ymmärrettävästi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, Kyllä "mustat" kohdat silittyvät ja muuta tarraa ei jää näkyviin KUNHAN vain silittää oikein. Jos rauta on liian kuuma/ tai liian kauan silittää... niin tarra "palaa" kiinni ja näkyy myös.
   Kannattaa ottaa myös vaalealle kankaalle tarkoitettu silitystarra ja laadukkain mitä kaupan hyllystä löytyy.
   Kannattaa tehdä pieni harjoitus silitys jollekkin kankaan palalle niin saa tuntuman miten tämä toimii..jotta isompi työ ei mene pilalle.
   Ei ole vaikeaa :) mukavaa tuunailua sinne. :)

   Poista

Etukäteen Kiitos rakentavasta palautteesta :)