maanantai 17. syyskuuta 2012

Ideoita Kiitos :)

Kolmannen kerroksen aulassa on tällä hetkellä pikkupojan "huolto asema" :). Aulasta lohkaistiin iso osa kylpyhuoneelle ja tilaa jäi jäljelle noin 2,5mx 3m. Tähän mennessä tämä tila on ollut erittäin hyvä tähän tarkoitukseen, mutta nyt tässä sitten pähkäilen että mitä ihmettä sitä tähän tilaan tekisi kun poika on kohta niin iso ettei tarvitse enään "huolto asemaansa".
 Hoitopöytä oli ennen baaripöytänä keittiössä, keittiöremontin yhteydessä se sai kuitenkin uuden käyttötarkoituksen, sekä maalipinnan.
 Tavallisen hyllyn alle kiinnitin keittiöön tarkoitetun tangon. Näin silitetyt kauluspaidat pysyvät suorina... :)
Kysynkin teiltä lukijat, mitä voisin tähän tilaan kehittää?  Ideoita? ( Tv on pois suljettu ;) ) Haluaisin tilan johonkin järkevään käyttöön. Tilan ympärillä on makuuhuoneet ja kylpyhuone, sekä rappuset keskikerrokseen.
Ideoitanne/kommenttejanne odottaen :)
terveisin
Mrs. S

7 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä noinkin! Tykkään tosi kovaa sun tyylistä! :) Voisiko siihen tehdä pienen lukunurkkauksen? Muhkean nojatuolin, lampun ja muutaman kirjan hyllyyn? Voisi toimia "rentoutumispaikkana" kun vissiin saa ovat joka puolelta kiinni niin voi rauhassa lueskella jos niin haluaa :)

  VastaaPoista
 2. Tietokonepöytä?? Kirjahylly ja iso muhkea nojatuoli? Lelunurkkaus?

  VastaaPoista
 3. Iltaa :) , kiitos ideoista ja kommenteista, niitä on aina kiva saaada. Tietokonepöytä löytyy jo tästä olohuoneesta ja alakertaan tulee myös joten se ei oikein ole enään tarpeellista. Pikku pojan huone on ihan vieressä joten lelut ovat suurimmaksi osaksi siellä sekä keskikerroksessa... hmmm. Lukunurkkaus voisi toimia... mutta sellainenkin löytyy jo makuuhuoneesta ;) Täytyy surffailla netissä jos vaikka saisi sieltä uusia inspiraation.

  VastaaPoista
 4. Työpiste? Lautapelitila? Legojen rakentamisnurkkaus? Löhöilynurkkaus (tyynyjä lattialle)?

  VastaaPoista
 5. Oma haaveeni on ollut "komerokirjasto" jossa seinät täynnä kirjoja, keskellä Englantilaistyylinen nojatuoli korkealla selkänojalla, vieressä jalkalamppu ja pieni pyöreä sivupöytä. Siinä sitten kynttilöitä ja teetä ja kiva kirja kädessä... Tämä tosin vaatisi sen rauhallisen hetken :D Mutta tosiaan, tähän sun tilaan en laittaisi leikkitilaa kun on niin lähellä portaita, kirjastoakaan et taida tarvita enää lisää. Vaikea, vaikea tehtävä kyllä!

  VastaaPoista
 6. Olen lukenut nyt kaikki kirjoituksesi ja tämä on kiva blogi, kovin on tosin kpe tyylinen, mutta johtuu varmaan, että teillä sama pohja, jolle blogia luotte :)

  VastaaPoista
 7. Mitenkä olisi sellainen askartelunurkkaus, kiva pöytä ja tuoli, ehkä joku hylly tarvikkeille mm joululahjojen teko ja paketointi sekä säilytys, vois myös olla.Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista

Etukäteen Kiitos rakentavasta palautteesta :)