maanantai 3. syyskuuta 2012

Mietteitä Ystävyydestä...

Hyvä Ystävä...

"Ymmärtää puolesta sanasta ja rivien välistä", "Näkee asioissa valoisat puolet", "Kuuntelee ilot ja surut", "Auttaa hyvinä mutta huonoinakin hetkinä", "Hänen iloinen hymynsä saa sinut hyvälle tuulelle", Sydän aina täynnä sympatiaa".... siinä muutama hyvän ystävän ominaisuus...

Sain tuota vanhanaikaista postia, joka on nykyään niin harvinaista. Rupesin oikein kunnolla ajattelemaan ystävyyttä...oikeaa sellaista. Se tuntuu jotenkin niin erityiseltä kun saa oikeaa postia. Aivan kuin se jolta sen saa, olisi oikein erityisesti ajatellut sinua...näin tekniikan nykypäivänä.
 En tiedä teistä hyvät lukijat, mutta itseäni, lämmöllä lähetetty kortti tai kirje ilahduttaa niin suuresti ja monesti jopa "pelastaa" päivän, jos se ei ole ollut niitä "helpoimpia"... ;)

 
Itse tykkään myös lähetellä kortteja, koska se tuntuu niin hyvältä ajatella miten se saajaa ilahduttaa.

Näin siis haluan kiittää rakasta ystävääni Amerikoissa lähettämistään kauniista sanoista. 
Wish you were here...

Ilahduta ja yllätä sinäkin kaukainen ystäväsi vanhanaikasella postilla... :)

Kaikkea hyvää kaikille, kiitos myös kaikille lukijoille kauniista sanoistanne ja kannustuksista näin uutena bloggaajana :)

Mrs. S

1 kommentti:

  1. Kauniita ajatuksia :) Minulla itselläni on korttiblogi,joten kortteja tulee lähetettyä ihan hirmuisesti.en vain yksinkertaisesti suostu lähettämään onnitteluita,joulutervehdyksiä enkä muita sähköisesti :D

    VastaaPoista

Etukäteen Kiitos rakentavasta palautteesta :)