maanantai 10. syyskuuta 2012

Aurinko mailleen laskehtii...

Tässä on nyt postaukset jäänneet vähiin, kaiken kiireen keskellä. Mies palasi juuri pitkältä työmatkaltaan, joten remontit taas edistyvät... :) ja kaikki aika on mennyt siihen. Viikonloppuna saimme monta asiaa taas eteenpäin. Kunhan huoneet saavat viimeisen silauksensa niin laitan sitten kuvia... 

Tällä hetkellä juuri meneillään, koko kellarikerroksen sisustaminen/ viimeistely. Siitä tulee "äidin oma valtakunta " ... sekä pikku pojan oma huone on myös maalauksen alla...ja niin meidän makuuhuonekin odottelee sisustamista... ja moni muu pikku - asia, kunhan vain kerkiäisi :) Mielessä senkun pursuaa lisää ja lisää ideoita, ennekuin entisetkään ovat täysin  toteutuneet ;) tyypillistä minua..

Tässä kuitenkin otsikkoon liittyvää juttua.. :) Muutama päivä sitten oli todella kaunis auringonlasku. Luontoa kauneimillaan ... :)

Näin toivottelen teille kaikille hyvää yötä ja kauniita unia!

Mrs. S

2 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia. Nyt vasta kerkeän kommenttia jättämään :) Klikkasin lukijaksi joku aina sitten, että en hukkaisi kaunista blogiasi. Itse sisustan vaaleaa kotia..valkoista, beigeä, ruskeea, sinistä...Paitsi mun edellisessä postauksessa meidän leikkihuone jossa ei ole sääntöjä :D Ollaan itse rakennettu mansardikattoinen talo..kaikki! Tervetuloa vasta vierailulle :D Mukavaa alkanutta viikkoa :)

    VastaaPoista

Etukäteen Kiitos rakentavasta palautteesta :)