perjantai 9. tammikuuta 2015

OLOHUONE alkaa muodostua...

Long time no see.... ;)

Heipsan kaikki lukijat... 
toivottavasti että ole jo vallan "masentuneet",
 kun näitä postauksia ei nyt todellakaan ole tänne kerinnyt  laitella.. :)

Mutta UUSI VUOSI ja uudet kujeet... 
elämä alkaa vähitellen palata normaaliin uomiinsa... 
ja kotia laitellaa taas kuntoon. 

OLOHUONE

Olohuoneessa vaihtuu tyyli kokonaan.

Olen ihantunut tuohon tummaan samettiin 
ja mustaan väriin oikein todenteolla.. :)

Muutamat huonekalut ovat jo paikoillaan 
ja loput saapuvat muutaman päivän sisällä.. 
toimitusajat ...huoh  ;)

Beiget sohvat ja puiset pöydät menevät sitten yläkertaan ..tai
 ..jonnekin muiden tuhoutuneiden tilalle. 

Mukavaa viikonloppua kaikille
Lämpimin terkuin 
Mrs. S
14 kommenttia:

 1. Oi miten kauniita ruusuja. Kauniisti tulevat esiin kuvista. Tulee niin keväinen tunnelma. Ihanaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 2. Hei! Tarinanne kuulostaa erikoiselta. Olen mielenkiinnolla odottanut, että kerrot tarkemmin tapahtuneesta ja laitat kuvia tuhoista. Vai onko jokin erityinen syy, ettet halua jakaa asiaa tarkemmin lukijoiden kanssa? -M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei
   Ei ole mitään erityisiä syitä... En vain tullut ajateltua että se ketään niin paljon kiinnostaisi ;) Näyttää siltä että se kuitenkin useampia mietityttää.
   Ei siinä mitään ihmeellistä ole: Olimme 2 viikkoa kotoota poissa, asumme viljapeltojen ympäröimänä ja tällä välin hiiret olivat tulleet taloon ja tuhonneet hyvin paljon kaikkea lukuunottamatta 4 huonetta ( olohuone, ruokasali, toimisto, pojanhuone)
   Tuhot olivat Tuholaisefirman mukaan todella isot mitä olivat nähneet sitten viimevuosien...
   Hiiriä on kuulema ollut 10 kertaa enemmän kun viimevuonna.
   Talomme kun on rakennettu kolmessa osassa ja vanhin osa on 1820- luvulta joten näin pääsi käymään. Nyt kuitenkin Saneerausfirma Tuhoolaisfirma etc.. ovat olleet paikalla ja 2 kk ajan hoitaneet ongelman pois jotta enään ei pääse näin käymään! onneksi :)
   kaikki näyttää kiinostavan se mitä tuhoutui: suurin osa kaikesta tekstiileistä kyseisissä huoneissa, katosta lattiaan... vaatteet, matot, sohvat, kangasnojatuolit, patjat, petivaatteet... lista on niin pitkä etten jaksa sitä luetella. (kakattu/pissattu/purtu riekaleiksi)
   yli 200 hiirtä ovat tappaneet joten siitä voi vähän arvioida.
   No se siitä ;) tämän blogi on minulle sellainen 10% elämästäni - sisustuspohjainen harrastus ja sellaisena haluan sen pitää. Mainitsin asiasta aikaisemmin VAIN koska sain niin paljon kyselyjä siitä missä oikein olen kun yhtäkkiä blogi hiljeni... ja 2 kk vierähti ettei paljoa tullut bloggailtua, aikaa ei todellakaan ole ollut.
   Mukavaa Sunnuntaita. :)

   Poista
  2. Kiitos vastauksestasi! Minua asia kiinnostaa ehkä sen vuoksi, etten ole aiemmin törmännyt vastaavaan, saatika kuvitellut, että sellaistakin voi sattua. Ilmeisesti emme asu tarpeeksi maalla. ;) Voin todella kuvitella, että tuhot ovat olleet mittavat, jos hiiriä on ollut mellastamassa 200! Järkyttävä määrä! Tuntuu niin kohtalon ivalta, kun juuri taisitte saada aikalailla kaiken kuntoon. Mutta sellaista elämä on. Onneksi vain materiasta kyse. - M

   Poista
  3. Jatkan vielä... Tässähän olisi mielestäni ihan lehtijutun ainesta! Tarinoita ihmiselämästä! Huomasitteko muuten tuhot itse? Jäikö tuholaiset kiinni verekseltään? Minkälaiset toimenpiteet kaikesta seurasi? Olen tosiaan aidosti kiinnostunut. Toki saat itse päättää, mitä kerrot, sehän lienee itsestään selvyys - ainakin minulle. :) Mukavaa talven jatkoa teille! - M

   Poista
 3. Upealta näyttää! :)

  VastaaPoista
 4. Hei! Olen samaa mieltä aiemman anonyymin kanssa. Miksi et halua kertoa tarkemmin, mitä on tapahtunut? On aika erikoista, että kerrot blogissasi, että hiiret ovat tuhonneet kotinne ja sisustus menee monilta osin uusiksi. Ymmärrän kyllä, että kaikkea ei tarvitse kertoa ja julkaista, ja että kyseessä on vaikea asia, mutta jos tälle linjalle lähtee, niin miksi sitten ollenkaan mainita asiasta jos ei halua asiasta puhua?? Miksi et voi tarkemmin kertoa, mitä kaikkea tuhoa tapahtui, missä määrin meni huonekaluja ja ehkä eniten mietityttää, kuinka paljon talon rakenteet kärsivät vaurioita. Täällä Suomessa oli jokin aika sitten lehdessä juttua hiirten tekemistä tuhoista omakotitaloissa. Siinä puhuttiin mm. taloista, jotka ovat pellon keskellä.. Tsemppiä teille ja ihan vilpittömästi toivon, että saatte kotinne taas pian kuntoon. Eihän tuollaista toivoisi kenellekään :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei
   Vastaus pohdintoihisi samoilla sanoilla kun ensimmäiselle anonyymille ja kaikille muillekin jotka pohditte asiaa.
   Kuten sanoin aikaisemmin tuossa ei asia ollut mitenkään erikoinen tai "vaikea" en vain tullut ajatelleeksi että se ketään kiinnostaa. Ilmoitin vain mistä on kyse koska bloggaillu jäi tauolle niin pitkäksi aikaa kiireiden takia.. ja evakossa olon takia. :)
   Mikäli sinua tai teitä vielä tämän jälkeen asia mietityttää niin kysykää ihmeessä vaikka mailitse.. ei siinä mitään salattavaa ole :)
   Rakenteita purettu muutamista huoneista jotta päästy seinien väleihin.
   Kiitos huolenpidostasi olemme aivan kunnossa ja tuhot hoidettua ja talo kunnossa ja vastaavaa ei enään pääse tapahtumaan niin jämerät toimenpiteet olivat käytössä. :)
   Mukavaa sunnutaita sinullekin ja kaikille muillekin!

   Poista
 5. Hei! Olisiko mahdollista, että kirjoittaisit postausta siitä, minkälaisia nämä järeät toimenpiteet ovat? Tarkoitan siis vinkkejä hiirentorjuntaan muillekkin. Tosi hurjalta kuulostaa tuollainen, mutta onhan niitä hiiriä pienemmässä määrin usein harmina. Minua kiinnostaisi tietää, miten teidän talossa jatkossa hiirien tulo estetään?

  VastaaPoista
 6. Lukijana täytyy vain hyväksyä se, että bloggaaja päättää, mistä kirjoittaa. Itse olen kokenut tämän blogina, jossa elämä halutaan näyttää hallittavana ja täydellisenä. Sitten on niitäkin, joissa keskitytään valittamiseen.

  VastaaPoista
 7. Hei, uusi tumma tyyli näyttää ihanalta!

  Blogissani on sinulle haaste
  http://aarteita.blogspot.fi/2015/01/10-hylattya-kuvaa.html

  Toivottavasti uskallat vastata haasteeseen. :)

  VastaaPoista
 8. Hyvä että tuholaisongelmat saatu kuriin :) Hyvältä näyttää uusi sisustus! Ja ihan kiva että keskitytään ennemmin uusiin positiivisiin postauksiin kuin jäädään harmittelemaan tapahtunutta. Jokainen tuholaistapaus on kuitenkin omanlaatuisensa ja korjaukset ym. sen mukaisia. :)

  VastaaPoista
 9. Pretty projects and great idea,Thank you for the tutorial and for sharing !

  ดูหนัง

  VastaaPoista

Etukäteen Kiitos rakentavasta palautteesta :)