sunnuntai 7. syyskuuta 2014

NEW YORK - Here I come...

Hei Blogilandia

Päivät mennä hurahtaa... yks' kaks onkin jo syksy... 
lehdet kellastuvat ja putoilevat puista.
Ilma on kirpeä mutta aurinko vielä ihanasti lämmittää :)

---

NEW YORK

New Yorkin työmatkoiltaan palattuaan mieheni useasti sanonut...
" joku päivä kyllä vielä vien sinut sinne" ;) 
You would love it!

Joulu on vielä kaukainen asia
 mutta hieman fiilistelyä...
 Mieheni tässä yksi päivä lähetti sähköpostilla kivan yllärin... :)
Linkki aivan täydelliseen boutique hotelliin... West House Hotel, New York

Christmas Shopping in New York :)
Jippii
 ♥


Heti piti googlettaa mitä kaikkea kivaa siellä voikaan tehdä...
kuulema aivan maaginen paikka juuri ennen joulua..
Vinkkejä otetaan vastaan... :)

-----

PUUTARHAN KAARIPORTTI
 
Puutarha jaettiin kahteen osaan, 
"etualue" jossa tarkoitus tulla sellainen  "Formal Garden" tyylinen ajankanssa... 
ja sitten "taka-alue" joka on kokonaan lastenpuutarhaa... 
 
 


Kaariportti jakaa alueen kauniisti kahtia.
Ympärille tarkoitus laittaa vielä paljon istutuksia,
 jottta portti sulautuu paremmin maisemaan.
Mallin kaarelle piirsin itse... 
maalaushommat vielä hiukan kesken.. :)
 

 
Mukavaa sunnuntaita kaikille!
Mrs. S

4 kommenttia:

 1. Teillä sitä jaksetaan ja osataan. Kiitos ihanasta blogista. Olen ihastunut.....välillä mykistynyt kaikista ideoista ja toteutuksista.Kaunista syksyä.
  Irma Orvokki

  VastaaPoista
 2. Voi mistä nuo kaikki ihanat ideat päähäsi putkahtaa?! ajatuksena tosi kiva,että lapsilla on aivan oma osio puutarhasta!

  VastaaPoista
 3. Olen seurannut blogiasi jo pidemmän aikaa ja saanut monia ideoita, joita olemme sitten itsekkin toteuttaneet. Kiitos ihanasta blogista! Vastavuoroisesti voin suositella muutamaa paikkaa New Yorkista, jossa olemme taaperon kanssa käyneet pari kertaa. Tästä johtuen en osaa suositella illallispaikkoja. Anthony Bourdainin Les Halles ravintolasta saimme todella hyvää aamiaista (muitakin ruokia, erityisesti brunssia, on paljon kehuttu) http://leshalles.net/ . Taaperon kanssa kävimme myös The John Doryn oysterbaarissa, josta saimme mielettömän ihanaa ruokaa ja palvelua vaikka muita lapsia paikalla ei ollutkaan (ei mikään turistipaikka). Siellä on siis tuoreet merenelävät altaassa, josta avokeittiössä työskentelevä kokki ne nappaa jokaiseen ateriaan erikseen http://thejohndory.com/ Ja teidän pojille löytyy varmasti pukinkonttiin lelut legendaarisesta Schwarzin lelukaupasta http://www.fao.com/shop/index.jsp?categoryId=3810526. Muista ostoksista sen verran, että Macys tavarataloja kehutaan suuresta koosta, mutta minun mielestä ne olivat liian täyteen tumpattuja ja halpahallimaisia (ainakin rattaiden kanssa tavaratalo, jossa ei ole ilmastointia, oli märissä talvivaatteissa liikaa..). Schwarzin lelukaupan liepeillä oli sen sijaan todella laadukkaita liikkeitä (fifth avenue) ja tavarataloja. Ostokset on todella edullisia pohjoismaiden hintatasoon nähden. Serkut pyytävät tuomaan Jenkeistä Conversen tennareita, jotka ovat vain puolet meidän hinnoista ja heidän omissa liikkeissä on ihan mieletön valikoima. Joulun aikaan Roskefeller Centerin joulukuusi on klassikko. Jos menette kahdestaan, niin suosittelen jotain musikaalia iltaohjelmaksi. Mukavaa reissua, jään odottamaan reissupostausta! - Hanski-

  VastaaPoista
 4. Ihana on tämä blogisi ja tosiaan aivan upeita sisustustanne monta kertaa täällä ihaillut ja nuo teidän kristallivalaimet on niiiiin henkeäsalpaavan kauniita :)
  Mistähän olette niitä hankkinut?

  VastaaPoista

Etukäteen Kiitos rakentavasta palautteesta :)