keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Löysinpäs vihdoinkin ... :)

Tervehdys teidän keskiviikkoon :)

Pitkään olen etsinyt esikoiselle sellaista siistimpää 
ja perustylsistä poikkeavaa kesätakkia.

Lastenvaatteissa pidän eniten classisesta ... 
hmm... merihenkisestä tyylistä.. :)
Joku "juju" pitäisi aina olla... 
sellainen "pikkuvanha" tyyli tekee lapsista niin suloisia ♥

Nyt sitten löysin,
 vihdoinkin juuri sellaisen kun olin pidempää etsinyt..
pikkupoikien trenssitakki.
( Zarasta )
 
I LOVE THIS 
 
Takki on ihana kaupunki/matka/etc.. käyttöön.
Koti/ulkoilu takiksi,
 lähti Zarasta myös mukaan kivipesty punainen parkatakki.
 Myös kivoja yksityiskohtia. :)
 
Tässä meidän pienestä Photoshootingista esikoisen kanssa...
ennen ostoksille lähtöä.



Takki Zarasta, hattu H&M, 
neule tädin neuloma, sortsit H&M, kengät Lotta&Lassi.
 


Tykkään niin tällaisesta classisesta tyylistä, 
onneks poikakin ainakin toistaiseksi tykkää  ;)
Kommentoi tädin tekemää neuletta: 
"äiti tää on niiiin ihanan pehmeetä paita"... :) 

Isommaksi kun tulevat niin alkavat sitten itsepäättää..   ;)



Oma rakas pupu ♥
kulkee jokapaikassa mukana.
 

Kauppareissulta lähti mukaan saippuakuplia... 
ja niitä piti sitten heti päästä kokeilemaan :)





Millaisia takkeja teillä hankittiin?
 Jos osaat vinkata kivoista nettikaupoista/liikkeistä,
 mistä löytyy pojille söpöjä vaatteita niin kerro ihmeessä.. :)
Uudet merkkituttavuudet ovat aina tervetulleita.. 

Mukavaa kesäpäivää sinne
Mrs. S

11 kommenttia:

  1. aaaw….your pictures and this little young man are just too cute and beautiful!I am totally charmed…wish he was knocking at my door ;)
    Tovehugs :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) thank you! He is cute... easy for mother to say.. ;)
      These pictures came out so lovely... :) maybe have to frame some of them :)
      I wish you lovely week, it was nice to hear from you. :)

      Poista
  2. En olekaan tainnut aiemmin kommentoida tänne. Meillä on neljä poikaa (13v, 10v, 4v ja 2v) ja olen vuosien varrella useaan otteeseen tuskaillut poikien vaatteiden kanssa. Pidän juurikin perusklassisesta/ajattomasta tyylistä. Jotenkin sitä kuvittelisi, että sellaisia vaatteita olisi helppo löytää, mutta eipä olekaan. Mitä vanhemmaksi pojat ovat tulleet, sen haasteellisempaa on löytää "oikeantyylisiä" vaatteita. Benetton on ollut luottomerkkini (myös hinta ja laatu kohtaavat) jo esikoisen pikkupoika-ajoista lähtien. Sieltä olen löytänyt peruskangashousuja/chinoja, neuleliivejä, paitapuseroita, pikeepaitoja (pitkä- ja lyhythihaisia), tikkitakkeja, kangastakkeja, duffeleita, toppaliivejä jne. Taitaa olla myös ainoita merkkejä, joiden vaatteet ovat kiertäneet meillä kaikki neljä poikaa (erityisesti takit ja liivit, poikkeuksena villaneulepaidat, joiden laatu ei ole ollut hyvä). Valitettavasti liikkeiden sisäänostajat eivät enää suosi tuota klassista linjaa, vaan vaatteissa on printtejä ja kaikenlaista kirjavuutta, jolloin niiden yhdistäminen muihin vaatteisiin on hankalampaa. Lisäksi ainakaan Suomessa ei ole myynnissä lasten/nuorten mittataulukon suurinta kokoa (3xl = 170cm) eikä myöskään miesten vaatteita, joten esikoiselle en saa enää vaatteita sieltä. Zaran suhteen on sama, viimeistä kokoa viedään.

    Joitakin vuosia sitten löysin myös POPista ajattomampia vaatteita (esim. ruskeita/beigejä/valkoisia housuja, paitoja, liivejä, neuleita), mutta ainakaan tämän kevään mallisto oli omaan makuuni melko erikoisen värinen. Mun suosikkivärejä poikien vaatteissa on ruskea, beige, tummansininen, valkoinen ja nykyään myös vaaleansininen. Harmaa ja musta eivät sen sijaan ole mun juttu. Toki meillä on värikkäämpiäkin vaatteita. Kaksi poikaa tykkää vihreästä ja kaksi punaisesta, joten niillä sitten "leikitellään" ja niitä printtipaitojakin löytyy, mutta kohtuudella ;)

    Espanjalaisella(?) Girandolalla on myös kivoja klassikkovaatteita. Meiltä löytyy ainakin beigejä chinoja, jokunen ruutupaitapusero ja duffelitakkeja. Olen myös "tilannut" pojilleni etenkin juhlavaatteita mm. Miraakkelista (tekevät kivoja vanhatyylisiä vaatteita) sekä aikoinaan isoille pojille Tonja Attolalta (hän ei välttämättä enää ompele vaatteita). Jälkimmäiseltä meillä on mm. ihanat vanhatyyliset merimiespaidat hattuineen ja housuineen. Noiden lisäksi CHTMiniltä löytyy kivoja päähineitä sekä kesä- että talviversioina. Pojillekin siis löytyy kivoja juttuja, mutta vaivaa pitää nähdä.

    Lindexiltä löytyy (myös isommille pojille) toisinaan kivoja klassikkoneuleita ja riihikauluksellisia paitoja. Teidän pojille varmasti riittää koot vielä KappAhlin Newbie-mallistostakin. Sellaisia kun saisi vielä isommillekin.

    Olen myös itse neulonut liivejä ja neuletakkeja, pipoja ja huiveja. Lisäksi esim. pellava(polvi)housujen ompeleminen kuminauhavyötäröllä on helppoa. Siisteyttä ja juhlavuutta saa silittämällä niihin taitteet keskelle.

    Se täytyy myös sanoa, että meidän isompien poikien oma maku ei ole juurikaan erilainen kuin omani, vaikka saavatkin valita itse vaatteitaan. Pojat eivät ole esim. koskaan halunneet mitään "pelottavia" luurankoja tm. vaatteisiinsa. Ovat myös oppineet, että tiettyihin tilaisuuksiin pukeudutaan tietyllä tavalla, vaikka nykyään joskus asiasta narisevatkin (Miks pitää olla niin hieno? ;) ), mutta käyvät silti valitsemassa kaapistaan paitapuseron ;)

    Vuosien varrella oon monesti myös harmistunut siitä, että samassa perheessä tytöllä on kaunis juhlamekko ja juhlakengät, mutta pojalla ihan arkiset vaatteet juhlissa. Olen kuullut myös sanottavan, että "se (poika) kuitenkin saa polvet heti rikki (juhla)housuista". Enkä tarkoita, että juhlavaatteen pitäisi olla kallis. Uskoisin myös, että pojan/miehen vaatetuksessa pääsee tyttöjen/naisten juhlavaatetusta halvemmalla ;)

    Tulipas pitkä vastaus...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wow, tämä oli kyllä vuosisadan paras kommentti täällä blogissani.. :)
      Kiitos oikein paljon vinkeistä, Benettonia olen myös käyttänyt ja sitten Tommy Hilfigeriä, Gantia... Täytyykin tarkistaa nuo uudet mainitsemasi merkit.

      Se on niin totta se ajatus että" pojat sotkee ja rikkoo vaatteet niin nopeesti että " turha" mitään erikoista hankkia...
      minä olen sitä mieltä että kaikki lapset sotkee ja rikkoo ihan samalla tavalla, eikä poikien pitäisi olla yhtään sen vähemmän kivoissa vaatteissa sen takia tai hinnakkaammissa...
      Meidän pikkumies kylläkin itse on kovin tarkka että kädet eivät saa olla sotkuiset... menee pesemään niitä vähän väliä itse.. ;) Tullut varmaan äitiinsä :)
      Jos siihen on mahdollisuus, niin ihana pukea lapsia suloisesti eikä niinkään ajatella kestääkö ne vaatteet nyt useamman vuoden etc.. kestävät sen minkä kestävät :) Eikä mielestäni tytöillä ole siihen vain oikeus ;) :)
      Onneksi nykyjään löytyy kaikkea ihanaa pojillekkin... Täälläkään ei nuo printit ja räiskyvät värikkäät vaatteet ole ollenkaan mieleen..
      Jos ovat perineet äidin geenit " vaatemaussa" niin tuskin isonakaan niin haluavat pukea.. ;)

      tervetuloa lukijaksi ja ihanaa kesää sinulle! :)

      Poista
  3. Oih, ihana! <3 Mä voisin ostaa tuon kullannupun pieneksi jääneet vaatteet! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) kiitos
      Kaikki vauvajutut ja vaatteet pitäisi kyllä varmaan myydä sitten kun jäävät pieniksi... en niillä mitään muutakaan tee.. :) ehkä pitää järjestää "myyjäiset" täällä joskus.. :)
      mukavaa viikkoa sinulle..

      Poista
  4. On se rankkaa, jos joudut vaatteiden jujuilla ja yksityiskohdilla yrittää tehdä lapsestasi suloisen näköistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisit ymmärtää postauksen sisällön hiukkasen väärin, tai sitten sinulla on vain paska päivä ;)

      Poista
  5. Hyvin löytyy ajattomia ja klassisia vaatteita pojille, niin pienille kuin isoille, ei mitään hankaluuksia -guess, Marco polo, mini rodini, Burberry, esprit, molo...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti vinkeistä :) Marco Polo ja Esprit ovatkin olleet jo käytössä ... mini rodini ja molo uusia tuntemattomia...
      Guess ja Burberry - en viitsi maksaa niin paljon lastenvaatteista.. ;)

      Poista

Etukäteen Kiitos rakentavasta palautteesta :)