perjantai 9. toukokuuta 2014

Kaksi puuttuvaa palaa...

Hei

Laitanpa tänne nyt läjäyksen kuvia täältä meidän olohuoneesta.
 
Kaksi puuttuvaa palaa...
 
Tila jossa tuo talja on,
 sekä sitten oikeanpuoleisen sohvan takana oleva isohko tila. 
( kuvassa ei ihan oikeaa käsitystä saa tilan koosta)Mitä siis puuttuu? Mitä näihin laittaisi...
Tuossa taljan paikalla oli ennen tämä minun toimisto/bloggaus pöytäni,
 mutta koska siirsin sen nyt pois niin tila jäi todellakin ammottavan tyhjäksi...


 
Löhöily lepotuoli rahilla...? Sellainen sisustuskaasutakka?
Pieni shakinpeluu nurkkaus kahdella nojatuolilla ja pöydällä....
Jokin lipasto..? Ajatus on pyörinyt nyt niin ympyrää, että ajattelin teiltä kysellä vinkkejä...??
 
Pulma kohtia kun on kaksi ja istumatilaa on jo aika paljon sekä kaappitilaakin, 
ison vitriini kaapin myötä... mitä siis?

Jotain kivaa tämä tila kuitenkin vielä kaipaa? :)
Inspiraatiota odotellen...


Tämän viikon perjantairuusut - ihanan pirteän pinkit :)

Toivottelen teille kaikille ihanaa alkavaa viikonloppua!
Mrs. S
 

ps. Tänään täällä jatkuu remontti talon odotetuimmassa huoneessa...
Every girls dream... ;) jokos jo arvaat?
siitä sitten lisää piakkoin...

13 kommenttia:

 1. Minusta kaikkialla ei tarvitse olla jotain. Meillä on olohuoneessa iso alue, jossa ei ole mitään, Vain liian pieni pyöreä matto, sillä ennen sen ympäri piti päästä ajelemaan peräkärryllä varustetulla traktrorilla :-)

  Nykyään tilaa käytetään hyppimiseen, pomppimiseen, tanssimiseen, kuntoiluun...

  Eikös tuo sohvan takana oleva tila sopisi juuri tällaiseen?

  Toiselle paikalle sinulla olikin jo tosi kivoja ideoita. Takka ja divaani, ihanaa! Ja meidän poika ainakin olisi innoissaan shakkipöydästä :-)

  Ihanaa viikonvaihdetta!

  VastaaPoista
 2. Isot ikkunat ja paljon valoa, näyttää niin kauniilta ja valoisalta<3 Sisustustakka voisi tuolle tyhjälle seinustalle sopiakin upeasti, kun tila on selvästi suunniteltu oleskeluun ja seurusteluun samalla näkyisi myös sohvalla olijalle. Päädytpä mihin vain ratkaisuun, niin käy varmasti hyvin olohuoneeseen. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Itselle tuli ajatus valkoisesta vanhasta kiikkutuolista, johon myös tuo valkoinen talja sopisi. :) Mutta kiikkutuolilla tai ilman; olohuone on teillä aivan täydellinen! Tavaroiden ja tekstiilien sopusointuinen liitto! ♥

  VastaaPoista
 4. Ihana tilava olohuone! Laittaisin tuohon taljan kohdalle jonkin hieman muista istuimista poikkeavan muhkean divaanin. JA ehdottomasti sohvan taakse kapean apupöydän kahvella samanlaisella pöytävävalaisimella. Rakastan klassisia olohuoneita monine sivupöytineen. Valitettavasti meidän oman olkkarin pohjaratkaisu on sellainen, että lisäpöytiä ja vastakkain aseteltuja sohvia ei ole mahdollist laittaa. Ihana,ihana koti teillä. :)

  VastaaPoista
 5. Piano, jos sille käyttöä ;)

  VastaaPoista
 6. Sohvan taakse en laittaisi mitään. Onko siellä joku tuoli? Ottaisin senkin pois.Toiselle seinälle jokin ihana lipasto lamppuineen. En laittaisi tuolia ja pöytää,koska on olemassa jo oleskeluryhmä Mikäli tuoli halutaan niin sitten jokin keveämpi verrattuna tuohon sohvaryhmään.Kookkaampi korituoli tai vaikka se keinutuoli. En myöskään sortuisi sisustustakkaan,koska on olemassa oikeat takat.Teillä on todella kaunis koti. Käyn teillä joka päivä.Kaunista kevättä.
  Irmaorvokki

  VastaaPoista
 7. Kaunista on, tälläsenä viherpiipertäjänä mä laittasin molempiin jonkun ison huonekasvin, sohvan taakse tuolin paikalle jonkun vähän pienemmän mutta taljan vierelle jonkun oikeen komeen, vaikka peikonlehden!

  VastaaPoista
 8. Siirtäisin ikkunan edessä olevat 2 tuolia siihen taljan paikalle. Väliin vaikka joku pieni pöytä. Jättäisin kesän ajaksi ikkunan edustan tyhjäksi. Tuoleja ja sohvia jo tarpeeksi, että en niitä lisäisi enää.

  VastaaPoista
 9. Huhheijaa! Ehkä kaunein näkemäni olohuone. :)

  VastaaPoista
 10. Hei! Teillä on aivan ihanan näköinen koti. Tykkään sun blogista siksi niin paljon koska tyylinne on hyvin samanlainen kun meidän. Minulla vain sisustusrintamalla ei nopeaa tahtia tapahdu tällä hetkellä mitään. Mutta toivottavasti asia korjaantuu pian. :-) minkä sävyinen maali muuten tuo ulkomaali on? Olen myös pohtinut että oletteko itse rempanneet talon kokonaan sisältä päin? Jos vastaat minun blogiini niin löydän kommenttisi paremmin.

  VastaaPoista

Etukäteen Kiitos rakentavasta palautteesta :)